Voorwaarden

Voorwaarden

Algemene voorwaarden leggen de rechten en verplichtingen uit met betrekking tot het gebruik van de Whiteoakcapital-website. Als u het niet eens bent met wat wordt vermeld of gevraagd, mag u de website niet gebruiken.

We behouden ons het recht voor om de algemene voorwaarden op elk moment zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen.

Algemene voorwaarden

Door de website te gebruiken, inclusief software of inhoud, gaat u akkoord met de onderstaande voorwaarden. De website is gemaakt om gebruikers ETInvesting-services te bieden.

ETInvesting en al haar werknemers, partners en agenten kunnen niet verantwoordelijk worden gehouden voor enige directe, indirecte of incidentele schade veroorzaakt door het gebruik van de website.

Het is bezoekers niet toegestaan ​​om inhoud of schermen te downloaden of te kopiëren, tenzij anders aangegeven in de Algemene voorwaarden. Gebruikers kunnen alleen een kopie van de informatie op de website afdrukken, uitsluitend voor persoonlijk gebruik.

In het geval dat bezoekers de website gebruiken voor andere doeleinden die niet in dit document worden vermeld, wordt dit beschouwd als een schending van de algemene voorwaarden.

ETInvesting geeft geen toestemming voor haar handelsmerken en servicemerken.

Het bedrijf heeft geen verplichting om de website te controleren, maar we behouden ons het recht voor om de website te controleren en alle noodzakelijke of gepaste informatie vrij te geven om te voldoen aan wetgeving, wet, regelgeving of ander overheidsverzoek.